joi, 26 martie 2009

Despre curvele securistilor

Revin la partea cinica, ironica si extrem de rautacioasa a mea, dupa ce am prezentat o parte mai "literar-artistica" , provenita din extraordinara reusita a unui dumnezeu sadic ce insista a se purta ca un copil de trei ani al carui singur hobby este de a se juca cu noi precum am fi niste gandaci de bucatarie cu cracii-n sus a caror unica dorinta este de a muri mai repede, dar nu ne lasa pentru ca suferinta noastra este sursa lui eterna de fericire. In fine, revin la realitate si la sinele meu aflat intr-o perpetua cautare a unor raspunsuri la spectaculoasa intrebare " de ce frate? ", si aleg sa dezbat o tema sociala pornita dintr-un conflict aflat in plina desfasurare pe care il am cu un "distins domn" frustrat de uriasul morcov ce s-a instalat comod in al sau anus. Evident, pornesc de la aceasta experienta pentru a sublinia cacaturile pe care trebuie sa le suportam zi de zi cu totii din partea dulcilor nostrii compatrioti fosti sugatori-de-...(stim noi ce, insa cenzura ne impiedica sa ne manifestam verbal) si pupin-(idem)-isti care au fost curvele securistilor pe vreamea lui ceasca si care insista sa creada ca datorita acestui fapt ne sunt cu mult superiori. Revenind insa, pentru ca simt ca ma pierd in niste detalii care nu isi au rostul, sper ca ati inteles ca ma refer aici la mult-iubitii nostri vecini care ne fac viata un iad ( nu ca viata ar fi altfel, insa ei insista sa mai puna paie pe foc, ca ce dracu, nu-i destul de incinsa smoala-n cazan ).
Nu mai vreau sa aduc in discutie conflictele pe care le-am avut cu doamna Popescu de la 5, care batea noaptea la 3 in tevi si fugea dupa mine pe palier, doar-doar va reusi sa imi arunce in fata faptul ca si ea a fost curva de securist si ca va veni (din nou) politia la usa mea. Acelea sunt vremuri de mult apuse, ce si-au avut sfarsitul in initiativa bunului meu vecin de pe palier, care a amenintat-o ca daca mai indrazneste sa mai bata in tevi, ii da foc la usa ( femeia, in concluzie, si-a pus usa de metal si n-a mai fost vazuta in bloc de peste un an, ceea ce ne incanta pe toti ) In fine, ziceam ca nu vorbim despre distinsa doamna Popescu, care a fost vrand-nevrand obligata sa sustraga morcovul din al sau anus. Dar am amintit-o,asa, de dragul conversatiei... incantatoare povestioara, nu?
Revenind insa la domnul-fosta-curva-de-securist, cel obisnuit cu rutina de a fi solicitat de trei ori pe saptamana sa stea capra si ocazional sa faca cate o felatie, asa, de dragul partidului, in urma careia mai primea si el cate o halca de carne.. Acest distins domn, frustrat de incetarea activitatilor de natura sexuala pe care le presta odata, isi varsa acest "of" peste mine, simtind acum o placere probabil la fel de mare din activitatea de a imi face mie viata un calvar precum simtea cand o lua in gura. Drept urmare, ma impiedica in incercarea de a imi deschide o firma, fara motiv si din pura rautate. Ce vrea, sa ma faca sa imi para rau ca nu am fost si eu curva de securist? Ca nu traiesc viata lui de tot cacatul si ca nu stau capra pentru oricine? Poate o vrea sa stau capra pentru el, sa ma umilesc, sa-i dau o limba in cur si sa ii mai si platesc un milion pe luna ( ca, deh, este o onare sa lingi in cur o fosta curva de partid ), dar ceva imi spune ca asta nu se va intampla.
Acest distins domn va plati cu pretul timpanelor lui( anterior obisnuite sa auda cuvinte vulgare din gura securistului, evident, sau daca nu , doar doua comenzi carora trebuia sa se supuna, anume :" stai capra" si "treci in genunchi" ), care timpane vor auzi numai rock, metal si hip hop de acum in colo, insa numai dupa ora 12 noaptea, si uite-asa de-a dracu ce sunt eu imi iau si super sistem audio ( si iata cum intra blonda in minunata lume a tehnologiei ).
Cert este ca nu mai suport sa fiu calcata in picioare de nimeni, chit ca-mi este bun prieten sau mare cacat de administrator de bloc. S-a zis cu gluma si s-a zis cu vorba buna. Traim intr-un cacat de tara si daca stam cu totii capra pentru un cacat care a stat capra toata viata, nu avem pic de respect de sine. As for me, I've had it...as for him... sa zicem doar ca va ajunge in punctul in care isi va scoate singur morcovul din orificiu si, cu voia copilului de 3 ani (care sa speram ca se va plictisi sa se mai joace aiurea cu gandaceii muribunzi ) se va muta din respectivul bloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu