miercuri, 24 decembrie 2008

"Despre dragoste si alti demoni"

Omul - mamifer pe care posesia judecatii l-a cretinizat complet - cauta ca, in viata sa atinga fel si fel de idealuri ( desigur, care mai de care mai cretine, dupa cum spuneam ca ii sta in fire) . Lasandu-le la o parte pe cele strict materiale, cu care sunt perfect de acord, in virtutea unui foarte practic instinct de conservare pe care il impartasesc cu restul rasei umane, voi aborda subiectul dragostei.
Dragostea nu este nici pe departe ceea ce credem ca este. Indraznesc sa spun ca nu exista; cu mii de ani in urma, cand omenirea abia se distingea de alte rase , dragostea nu exista, dar, totusi, oamenii traiau mai departe . Exista doar instinctul sexual datorat, la randul sau, instinctului de procreere. Si oamnenii traiau al dracu de bine.
Tind sa cred ca vina este in totalitate a literaturii. Pentru ca bietii scriitori, in dorinta de a isi distinge opera de a altora, intr-o incercare aiuritoare de a fi original, au inflorit si au aberat pe tema acestui sentiment nascocit la originile sale de cine stie ce minte perversa cu tendinte spre autodistrugere si distrugere a umanitatii in general, genul acela de minte diabloica atasata unei persoane cu un ras malefic ( cunoasteti genul)
Si astfel, iata cum umanitatea s-a dus dracu, asimiland un concept pe care nu erau obligati sa il accepte ( dar, dupa cum spuneam, cretinitatea este starea noastra generala ). Si uite-asa, minti ilustre au ajuns sa faca sculpturi magistrale, picturi superbe, sa scrie romane intregi, sa regizeze filme de Oscar - numai pentru a aduce un omagiu acestui sentiment , exagerandu-l si mai mult ( de parca nu ne-a facut destul rau pana acum )
Si, de parca nu era indeajuns de complicata treaba, oamenii au creat tot felul de reguli in acest extenuant joc al dragostei : momogamia, de examplu ( de ce dracu trebuie sa ne complicam in halul asta???) declaratiile da dragoste, care sunt un must al relatiilor ( de parca au vreoimportanta!!! ) increderea ( ce-i aia???) dovezile de iubire una mai aiuritoare si nenecesara decat cealalta ( DE CE??? ) Poate vietile noastre nu erau indeajuns de incarcate ; nu putea barbatul sa ramana cel insarcinat cu vanatoarea si plasarea spermatozoidului strategic in ovul? Nu putea femeia sa ramana la cratita ei si la simpla sa activitate de a desface cracii pentru ca apoi sa se ocupe de mentinerea in viata a progeniturilor?
Nuuuu...acum barbatul este metrosexual ( evident, nu din dorinta de a se simti bine in pielea lui , ci pentru placerea pitzipoancelor atrase de masculi care detin, in intimitatea dulapiorului din baie, mai multe creme hidratante decat ele - lucru care le incanta pana la orgasm) , iar femeia este independenta , pe propriile picioare torturate de pantofi cu tocul mult prea inalt, si nu are nevoie de barbati, este cu mult superioara lor ( a se nota insa faptul ca ii place sa fie dominata in pat ) .
Acum, daca el nu raspunde la telefon ( porcul magarul nenorocitul bastardul ) cu siguranta este infipt intre perfectii craci ai alte femei de o frumusete ( adica plasticitate) cu mult superioara celei care il asteapta acasa ( cand, se poate la fel de bine ca el sa doarma sau sa se uite la meci - lucru, aparent, indispensabil masculilor care se doresc a fi feroce ). Acum, daca femela are la activ mai mult de trei parteneri sexuali intr-o activitate de peste cinci ani este considerata o mare curva ( dar, evident, daca masculul mai este virgin la varsta de 15 ani, atunci el este o calamitate a naturii si este propulsat direct in capatul lantului trofic )
Acum, fericitior care nu au iubit niciodata ( si nici nu au de gand sa o faca) li se intoarce spatele prin simpla replica "nu ai de unde sa stii prin ce trec - nu ai iubit niciodata " . DUH!!! oameni buni - asta ne face cu mult superiori voua - cretinilor !!! Noi NU vrem sa trecem prin cacaturile prin care treceti voi de bunavoie si nesiliti de nimeni pentru simplul fapt ca posedam un neuron in plus fata de voi !!! Evident, voi veti spune ca suntem complexati, ca ne puratm copilareste si ne veti acuza pentru faptul ca absenta dragostei ne face sa ne adancim in propria noastra nefericire exprimandu-ne-o prin nenumarate nopti de "casual meaningless sex" . Iar noi o sa fim pusi la punct de acest argument ( sotto ) si vom intelege ce vreti sa ne comunicati ( aham ) dar mai ales, vom fi de acord cu punctul vostru de vedere ( bullshit !! ) . Stiti ceva, sunteti niste mari idioti, voi, barbatii care credeti ca va puteti ascunde adevarata fata in spatele unui romantism libidinos, cand cu totii stim ca vreti doar sex, si sunteti niste mari prosate, voi, femeile care credeti ca puteti schimba chestia asta :)). Iar noi, cei care nu iubim ( da da da , noi, paria) va radem in nas cand esuati - stiti de ce? pentru ca noi ne-am dat seama ca toti mergem la sigur . Voi o faceti in directia unui mare dezastru ce culmineaza in plansete isterice si prea multi bani irositi pe canapeaua confortabila a unui psiholog divortat de peste 7 ori :)) . Iar noi, noi - aia de ziceati ca nu stim ce e aia viata mergem la sigur traindu-ne viata din plin, in timp ce voi nu faceti altceva decat sa va plangeti continuu.
Sper ca am clarificat lucrurile . Sper in van, caci doua pagini de articol isteric nu pot concura cu miile de pagini shakespeariene si nici cu zecile de poezii ovidiene (etc etc) Dar, ma rog, incercarea moarte n-are. Sunt cu sufletul impacat si foarte fericita cu faptul ca am o mentalitate sanatoasa, o viata fericita ( si, nu neg, ma incanta enorm faptul ca " i can rub it in your nosess, suckers " ) . Iar asta e tot ce conteaza pentru mine - in rest, voi traiti-va viata, iubiti-va mult ( dupa cum spunea unul dintre contribuitorii la cretinizarea voastra) si mai scututi-ne :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu